FAQ

Hvem er turene, kursene og arrangementene for?

Vi arrangerer turer, kurs og arrangementer for alle som er medlem av NTNUi og har betalt medlemsavgift hos NTNUI Kite. Sleng deg med da vell!

 1. Tur m/kurs: For helt ferske kitere har vi satt sammen en helt spesiell kurspakke der du får opplæring og nødvendig kunnskap for å kunne kite på egenhånd. Vi anbefaler at alle som er usikre på eget ferdighetsnivå velger denne pakken, også de som kanskje har tatt et kurs for flere år siden.
 2. Tur u/kurs: Har du kitet før og føler deg trygg på egenhånd vil du få oppleve en uforglemmelig kite-tur med likesinnede kitere!
 3. Arrangementer/Konkurranser: Vi arranger til tider lystbetonte konkurranser for alle ferdighetsnivå. Ofte åpner vi disse opp for alle. Her er fokuset mer på det sosiale og at alle skal føle seg inkludert.

Hvordan blir jeg medlem av Kitegruppa?
 1. Du melder deg inn som gyldig medlem an NTNUI. Dette kan gjøres på et av SIT sine treningssentre. Du får et klistremerke på studentkortet.
 2. Du overfører inn 100 NOK til Konto. nr 8601.43.53056 med melding <Ditt fulle navn + Medlem>
 3. Når dette er gjort kan du sende forespørsel på https://medlem.ntnui.no/groups/kite/ og https://www.facebook.com/groups/amntnuikite. Vi vil sjekke betaling før vi godkjenner.
Hvilke betalingsløsninger er tilgjengelig?

Vi har dessverre per dags dato kun bankoverføringer.

 1. For Norske banker: Overfør ønsket beløp til 8601.43.53056 med melding til mottakker < Ditt Fulle Navn+ Det du betaler for>. Eks <Ola Nordmann+ Tur 1 M/kurs>
 2. For utenlandske banker: Overfør ønsket beløp til følgende betalings opplysning med melding til mottaker <Ditt fulle navn+ Det du betaler for>:
  • IBAN: NO68 8601 4353 056
  • BIC/SWIFT: DABANO22
Kjøregodtgjørelse
 1. For personbiler: 3.5 kr/km- Dette dekker bompasseringer, drivstoff, forsikring og slitasje. Ved bruk av ferje dekker vi også “ferjebilletten”.
 2. For personbiler m/henger: 4,5 kr/km
Har vi utleie av utstyr?

Ja, Vi har alt av nødvendig utstyr til utleie! Se vedlagt fil for priser.

Når arrangerer vi turer?

Vi arrangerer regelmessige turer på både høsten og vinteren. Se Terminlisten. Utover dette anbefaler vi at du melder deg inn i facebooksiden NTNUI kite (diskusjon/ kjøp og salg!) for eventuelle spontane turer.

Hvordan kan jeg bidra hos NTNUi Kite?

Vi har behov for flinke folk! Ta kontakt med oss og meld din interesse.