Genfors 2019

Fredag 25. oktober var NTNUI nok en gang samlet for den årlige generalforsamlingen, Genfors™. Årets tema var «Under overflaten» og de fleste møtte opp i flotte hjemmelagde kostymer. Alt fra Blekkspruter, maneter og et og annet lik til det mer politiske søppel-i-havet, var samlet. Kvelden startet med mingling, velkomst punsj, og beundring av hverandres kostymer.

Tradisjon tro ble det servert reker noe som også passet bra sammen med temaet for kvelden. Under middagen ble sakslisten presentert og sanger sunget. Etter middag ble det nytt god drikke og de ferskere i gruppen fikk anledning til å hilse på tidligere medlemmer som hadde tatt turen.

Litt ut på kvelden kom vi til hovedpunktet på agendaen, valg av nytt styre. Dette gikk pent og pyntelig for seg og det nye styret ble som følger:

Leder – Mats Kristian Engstad
Nestleder – Marie Holen Danielson
Kasserer – Yngvild Melhuus Johansen
Sosialtansvarlig – Balder Morsund
Webansvarlig – Matias Skjetne,
Sportsligansvarlig – Oda Hovda Ottesen
Trener – Therese Romsaas
Trener – Andreas Nielsen
Trener – Audun Bakke Jensen

Gratulerer til de nyvalgte og til det avtroppende styret, takk for innsatsen.

Etter valg av styre bestemte en modig tropp seg for å sette særpreg på kveldens tema. Det ble organisert et spontan badetokt og turen gikk så over veien til Nidelva.

Ingen husker så hva som skjedde de neste timene men diverse 2. håndskilder bekrefter at varighets rekorden fra forrige Genfors™ ble slått med flere timer og tidlig neste morgen kunne flere slitne turnere bli observert på tur hjem til sine senger.

Gjennom hele kvelden ble det tatt masse fine bilder av diverse fotografer.