70-ÅRS LAG MED NTNUI BADMINTON

Kjære gamle og nye medlemmer,

 

Siden NTNUI Badminton ble opprettet i 1949 har klubben hatt en jevn strøm av NTNUIere fra hele landet som har kost seg med badminton i trønderstaden. 70 år har gått fort og NTNUI badminton har rukket å arrangere NM, UBM, spilt eliteserie og er i dag en klubb med en medlemsmasse på over 200 medlemmer! I klubben har medlemmer funnet idrettsglede, samhold, treningspartnere, doublemakkere, et trygt og sosialt miljø, venner for livet, kjærester og ektefeller.

 

70 gode år skal feires! Dere er derfor invitert til tidenes studenterfest i verdens aller beste studenterby! 21. mars er gamle og nye medlemmer invitert til 70-års jubileum på Nardo klubbhus i Trondheim. Festen starter 18:00, men kanskje det blir noe spennende som skjer tidligere på dagen også. Det blir servert tapasbuffeet, kakebuffeet og en velkomstdrink.Det blir ikke salg av alkoholholdig drikke under arrangementet, men lokalet tillater medbrakt drikke. Vi stiller med både kaffe, te og brus.

 

I løpet av kvelden blir det taler, sang, priser og underholdning i god studenterstil. Hvis du har noe å bidra med er det bare å si ifra! Det vil i tillegg bli tatt bilder av NTNUI Blits, og hvis du ikke ønsker å bli tatt bilde av kan du si fra i påmeldingen. Antrekket er studentergalla så finn fram alt av daljer, medaljer, bånd og kroner, og kle deg opp til dans!

 

Dette er en god mulighet til å kontakte gamle doublemakkere og klubbkamerater for å samles til en ny fest! Vi klarer ikke å kartlegge alle tidligere medlemmer så vi setter pris på om invitasjoner kan sendes videre til andre gamle badminton huogheiere!

 

Festen koster 450 kr med mat og velkomstdrink inkludert i prisen. Pengene betales til kontonummer: 8601.43.52513

 

Merk betaling med navn + 70 år!

 

Påmelding skjer via denne linken: https://forms.gle/GQ88rX4XZGhGaz1V8

Frist 20. Februar 2020.

(Det er kapasitet på 100 stk i lokalet så ikke nøl med å melde deg på!)

Link til facebook-event: https://www.facebook.com/events/438692703675926/

 

Kjærlig hilsen

Emilie Storvik, på vegne av Jubileumskomiteen

Legg igjen en kommentar