Idrettskavalkade

Selvfølgelig stiller vi opp på årets idrettskavalkade! Det vil bli holdt på Gløshaugen 25. August mellom 09:30-14:30, og vi gleder oss masse til å se dere! Standen våres kommer til å være plassert i midten, bak hovedbygget. Her vil det stå to stykker som vil være tilgjengelig til å svare på spørsmål o.l. dere skulle lure på.

Som et smitteverntiltak vil området bli sperret av med inngang/utgang. Arrangementet kan ikke overskride 200 deltakere (arrangører teller ikke), og vil dermed sluse deltakende gjennom inngang/utgang med en påmelding deltakende må fylle ut før man går inn og ut. Det er viktig å huske på 1 meter avstand og god håndhygiene under arrangementet, og det vil bli satt opp spritstasjoner på området som vil være tilgjengelig for alle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *