Womens Open 2018

Lørdag 13. oktober var fire jenter fra NTNUI Amerikansk fotball på Womens Open 2018 på Frogner Stadion i Oslo. Arrangementet var i regi av Vålerenga Trolls som en del av Norges Amerikanske Idretters Forbunds satsning på å lage et lav-terskel tilbud for damespillere fra hele landet, uavhengig om klubben de kommer fra har nok damespillere til å stille et helt lag eller ikke. Vålerenga og Haugesund Hurricanes tok inn andre norske spillere på lagene sine, og i tillegg deltok København Tomahawks fra Danmark.

Dagen startet med en felles trening for alle de norske spillerne. Etter det gikk lagene som skulle spille sammen senere på dagen hver til sitt for å forberede seg til dagens høydepunkter: kamper mot de andre lagene! Våre jenter spilte for Haugesund sammen med spillere fra Haugesund, Åsane i Bergen og Kristiansand.

For flesteparten av jentene var dette første gang de spilte kamp og læringskurven var bratt i begynnelsen. Utenom at hele opplevelsen var ukjent spilte vi også sammen med spillere vi møtte for første gang et par timer tidligere og i tillegg i et spill-system vi ikke hadde trent særlig på. Etter jentene ble varme i trøya ble det derimot andre boller og alle viste stor forbedring i løpet av dagen. Selv om Haugesund-laget tapte begge kampene vi spilte hadde vi det skikkelig gøy.

Tusen takk til Vålerenga for et bra arrangement og til Haugesund for at vi fikk spille på laget deres. Ved neste anledning går vi for å stille med et eget NTNUI-lag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *