Damelaget høsten 2018

Vi fortsetter å jobbe mot å få etablert et damelag, og vi vil veldig gjerne ha med flere damer på treningene våre i høst! Vi begynner med det grunnleggende i amerikansk fotball og vil trene uten hjelm og skulderbeskyttelse i begynnelsen. Når vi begynner med utstyr låner vi ut alt spillerne må ha med unntak av tannbeskyttere (av åpenbare grunner). Målet vårt for høsten er å få nok spillere til å kunne delta på en turnering mot andre damelag som går over en helg i oktober. Når nettene blir lange og kulda setter inn vil vi i stor grad trekke inn på SiTs treningsentere for trening av styrke, mobilitet og kondisjon.

Det er ingen krav til forkunnskaper om idretten eller lignende, og det eneste du trenger er lyst til å trene og spille en fysisk kontaktsport. For å delta på treninger trenger du vanlig treningstøy og sko som egner seg på kunstgress (joggesko går greit, men fotballsko anbefales).

Eventuelle spørsmål kan rettes til Magnus Sogn, trener for damelaget, på magnus.sogn@ntnui.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *