FAQ

Foto: Gard Johannes Gauteplass

Hvem kan være med på turer og arrangementer (fester, treninger) som Telemark-Alpint (TA) arrangerer?:

Alle som er NTNUI medlemmer kan delta på våre turer og arrangementer. Vi har ikke noe eget medlemskap, og man melder sge kun på de turene man ønsker å delta på!

Leier dere ut skiutstyr?

Nei, vi leier ikke ut skiutstyr. Vi leier derimot ut skredpakker, og leie av dette skjer gjennom webshopen. Om dere ønsker å leie skiutstyr anbefaler vi dere å sjekke ut NTNUI bumerang.


NB: Utlevering av skredpakker må avtales SENEST 3 dager før det skal brukes. Kontakt oss på telemark-nestleder@ntnui.no for avtale om utlvering av skredpakker.

Når arrangerer dere turer?

Alle lengre skiturer er i tidsrommet Januar-April, og i vårsemesteret er det noe som skjer nesten hver helg! Vi arrangerer også noen sosiale turer i løpet av høstsemesteret for å bli kjent med hverandre før skisesongen starter!

Arrangerer dere treninger? Og når er de?

Ja, det gjør vi! Vi arrangerer sirkeltreninger hver onsdag klokka 21:00-22:00 på SiT Idrettsbyggetved Gløs. Vi har også turntreninger utvalgte søndager klokka 20:00 i Turnhallen (Prinsens Gate 1A). SJekk facebooksiden vår for datoer for turntreningene. Som på alle våre arrangementer kan alle NTNUI medlemmer delta.

Hvordan kan jeg bidra mer aktivt i Telemark-Alpint?

Om man lnsker å bidra i større grad til Telemark-Alpint sine arrangementer bør du søke opptak til en av våre komiteer. Vi har fire komiteer, turkomiteen, trenerkomiteen, fest og blæst og konkurransekomiteen. Du finner mer info om komiteene under fanen “Våre komiteer”.

Hvordan blir man med i en av Telemark-Alpint sine komiteer?

Opptak til komiteene skjer hver høst. Info om opptak blir gitt på vår facebookside, når vi står på stand og på generalforsamlingen. Fristen for å søke komiteer vil i år være lørdag 5. september.

Hvordan blir man med i styret til Telemark-Alpint?

For å bli styremedlem må du stille til valg på generalforsamlingen som i år avholdes 3. september. Alle NTNUI medlemmer kan stille til valg, og du må gjerne stille selv om du nettopp har blitt med i Telemark-Alpint. Vi har en overlappingsperiode med det gamle og det nye styret, slik at du vil få god opplæring i dine oppgaver. Les mer om de ulike stillingene i styret her!