Telemark-Alpint

“Dagens første”

TA-ForumTA-Facebook
NTNUI TA

NTNUI TA

Fra gammelt av står det i vår formålsparagraf at gruppas hovedmål er å spre allmenn skiglede i studentmiljøet. Det prøver vi å få til gjennom en riktig miks av sportslige og sosiale aktiviteter. Gjennom året arrangerer vi treninger, skredkurs, kos og sosialturer i marka og lengre skiutflukter.

I løpet av vinteren tar vi turen til blant annet Sunndalen, Romsdalen og Sunnmørsalpene der vi tilbringer alt fra en helg til en uke på toppturer og skikjøring på dagtid og kos og hygge på kveldstid. Er du gira på topptur og snø og leter etter en god gjeng å dra på tur med garanterer vi at vi har noe for deg.

TA-Forum og Facebook

TA-Forum og Facebook

Selv om TA er bygget opp av komiteer er det absolutt ikke bare komitemedlemmene som er med i TA. For å nå fram opererer vi gjennom to Facebookgrupper, en for offisielle arrangementer og en for det interne miljøet i gruppa.

Arrangementene legges ut på NTNU Telemark-Alpint gruppa der alle som er NTNUI medlemmer kan være med på alt vi har av arrangementer, sprell og påfunn.

TA-Forum er en litt mer lavterskel Facebookgruppe som har som formål å gjøre det lettere å nå ut til medlemmene i TA. Forumet er midt i blinken for alt fra leting etter en turkamerat, ett ledig sete i bilen på en dagstur eller spørsmål om utstyr eller forhold.

Disse to gruppene er to av de enkleste grepene du kan ta for å få bedre oversikt over alt som skjer i TA og øke mengden skidager i løpet av vinteren.