Opptak

NTNUI er Norges desidert største idrettslag med rundt 13 000 medlemmer med over 58 grupper og 5 utvalg. Studietiden er noe spesielt. Vi er unge og lystne på eventyr og opplevelser. NTNUI skal sikte mot å treffe studentene på deres behov og gjøre studietiden til noe man ser tilbake på med et smil.

For å klare å nå dette målet må de beste systemene utvikles. 2018 var året for oppstart av NTNUI Sprint. Så langt har vi laget og lansert 1. og 2. versjon av NTNUI Nettsidebyggeren. En WordPress-plattform som gjør det utrolig enkelt for gruppene å lage sine egne nettsider. Ikke nok med det, NTNUI Sprint lanserte og et medlemshåndteringssystem, kanskje blir 2019 året disse to kommer sammen? Eller kanskje vi burde løse andre problemer? Vi trenger flere fantastiske hoder med på laget.

Informasjonsmøte

5. februar har vi informasjonsmøte, bli med 🙂

Stillinger

Frontend-utvikler

Trives du med utforming av brukergrensesnitt og HTML? Ønsker du å lære deg Vue – et av de hotteste Javascript-rammeverkene i dag? Da er frontend-utvikler noe for deg!

Designer

Ser du ting på nye måter? Har du stå-på vilje og kreative evner til å legge føringen for utvikling i et tverrfaglig team?

Da tror vi du kan passe bra som en designer hos oss!

Backend-utvikler

Liker du deg best når du får bruke dine analytiske egenskaper til å løse problemer på en effektiv og elegangt måte i Python og Django?

En stilling som Backend-utvikler er da noe for deg!

Fullstack-utvikler

Klarer du ikke å bestemme deg om Frontend- eller Backend-utvikler frister mest? Ønsker du å beherske både Vue og Python?

Søk Fullstack-utvikler og du får være med på all moroa!

Ønskede kvalifikasjoner

Årstrinn
Alle årstrinn – er du god nok er du gammel nok!

Studier
Du kommer langt med objektorientert-programmering og IT-interesse

Idrett
Om du kan bidra til at vi vinner internturneringer er det et stort pluss. Å vinne banketter er også veldig viktig 😉

Hva kan vi tilby?

Sosialt

Trivsel er helt fundamentalt for både motivasjon, men også for resultater. Vi legger derfor opp til et omfattende og spennende sosialopplegg.

Som IT-utvalg i Norges største og bredeste idrettslag har vi så klart fokus på allsidig idrett og er alltid klar for en ny utfordring. I år stiller vi med lag i Studentlekene og NTNUIs interne sportsturnering.

Selve juvelen i sosialopplegget vårt er den halvårlige koieturen. Forrige koietur reiste vi til Flåkoia, like ved Lundamo. Helga besto blant annet av grilling, veddugnad, brettspill og en aldri så liten koiefest. Turens høydepunkt var helt klart bading i midten av september, etterfulgt av en deilig badstu-økt.

En gang i året samles hele NTNUI for en fest helt utenom det vanlige! Hele Samfundet leies, og alle gruppene dukker opp i grønne NTNUI-drakter.

Vårsemesteret avsluttes med Dødens hinderløp, grilling og sommerfest.

Læring

Først og fremst vil du lære relevante teknologier på en givende og engasjerende måte gjennom å løse utfordrende problemer i team med andre dyktige studenter. Vi har troen på at man lærer mest når man får utfolde seg innenfor temaer man interesserer seg for, og legger til rette for det!

I tillegg starter vi opp med en egen kursordning dette semesteret. Her vil interne kursholdere gi innføringer innenfor spennende temaer som Django, Vue og serverkonfigurasjon. Vi jobber også med å sette opp kurs i profilering som arbeidssøker fra Recruitc, personvern og sikkerhet fra NTNU og teamutvikling fra Norges studentidrettsforbund.

Bedre jobbmuligheter

Et frivillig verv er virkelig CV-gull. Å være med på å utvikle Norges største idrettslag til å takle morgendags utfordringer er noe som garantert vil skille deg fra andre kandidater!

Frontend-utviklerBackend-utviklerFullstack-utviklerDesigner

Søknadsfrist søndag 10. februar. Alle som interessert vil få tilbud om et uformelt intervju.

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss på sprint@ntnui.no dersom du har noen spørsmål.