Utviklerintervju: Christoffer

Christoffer har vært medlem i Sprint i ett år, og går 4. klasse Informatikk.

Hva har du jobbet med i Sprint?
Siden jeg ble med i Sprint for ett år siden har jeg jobbet med et fokus på å utarbeide en brukervennlig frontend for NTNUI sitt medlemssystem. Jeg har jobbet en del med detaljstyrte oppgaver og har i den anledning fått kallenavnet Christoffer.prettify(). Nå etter jul ble jeg valgt som Frontend Lead og har dermed et overordnet ansvar for medlemssystemets frontend. Frontenden utvikles i Vue og TypeScript.

Hvorfor ble du med i Sprint?
Jeg ble med i Sprint fordi jeg ønsket å utvikle min kompetanse ved siden av studiet. Naturligvis har jeg implementert en god del nettsider gjennom studiet, men veldig få av de var nettsider som brukes av faktiske folk. I Sprint fikk jeg muligheten til å utvikle systemer som faktisk skal brukes, av hele 13 000 medlemmer. I tillegg til å bygge videre på min kompetanse ønsket jeg å utvide mitt nettverk med nye bekjentskaper innen fagfeltet jeg brenner for.

Hva er det best med å være medlem i Sprint?
Som medlem av Sprint setter jeg veldig stor pris på det sosiale. Vi har et veldig godt sosialt opplegg som jeg rett og slett elsker. Tidligere har vi for eksempel vært på koieturer og lazertagturneringer, men vi har også flere lavterskelssammenkomster som brettspillkvelder. Utenom det sosiale er vi utrolig heldige som har en ubegripelig flott leder som jobber hardt for at alle skal trives, og få jobbe med oppgaver som er motiverende og lærerike.

Hva gleder du deg mest til?
Akkurat nå er jeg superstoked på å få til en blåtur til høsten. Jeg tror det hadde vært dødsgøy å dratt til et sted i Øst-Europa en helg. Gode folk, billig mat og drikke, blir det bedre?

Har du fått noe relevant erfaring?
Mitt verv i Sprint har gitt meg utrolig mye relevant erfaring da jeg har fått muligheten til å lære av andre utrolig flinke utviklere. Vi jobber jo også med veldig moderne teknologier som Vue og TypeScript, som er utrolig kjekt å ha kjennskap til når man kommer i arbeidslivet.

Hva er det som gir størst motivasjon?
Det som motiverer meg er det at mine bidrag til Sprint blir satt veldig pris på. For meg er det viktig med trivsel, og jeg gleder meg til hvert eneste møte.

Søk Sprint

Opptaksmøte tirsdag 5. februar. Søknadsfrist søndag 10. februar. Alle som interessert vil få tilbud om et uformelt intervju.

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss på sprint@ntnui.no dersom du har noen spørsmål. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *