Utviklerintervju: Anders

Anders har fullført en mastergrad i Datateknologi, og har nå begynt i jobb som konsulent i Netlight.

Hva har du jobbet med i Sprint?
Jeg har vært så heldig å være med fra starten og har jobbet med alt fra database-arkitektur, valg av teknologier i stacken, deployment-strategier, o.l.

Hvorfor ble du med i Sprint?
Jeg ble med i Sprint som en del av kundestyrt prosjekt-faget, og fortsatte i Sprint etter at vi leverte prosjektet vårt.

Hva er det best med å være medlem i Sprint?
Det beste med Sprint, utover det sosiale, er muligheten til å jobbe på et prosjekt hvor man dekker et reelt behov. I tillegg er Sprint en divers gruppe som samler mange forskjellige kompetanser, og gir perspektiver langt utover det studiet kan tilby. Med så mange engasjerte sjeler, som genuint brenner for nye teknologier, gir Sprint en unik mulighet til å sette seg inn i teknologier som såvidt har fått fotfeste i teknologien, og skaper en arena for kompetanseutveksling og læring.

Hva gleder du deg mest til?
Akkurat nå gleder jeg meg mest til å begynne i arbeid, men syntes absolutt det er litt vemodig å forlate gjengen i Sprint. Gleder meg likevel til å se hvordan arbeidet deres fortsetter fremover, og satser på at Sprint Alumni får en knallstart mot sommeren.

Hva har du jobbet med?
Mer spesifikt har jeg jobbet med å legge fundamentet for Django-backenden. Django er et full-stack rammeverk og arbeidsoppgavene mine har dermed involvert alt hvordan vi strukturerer databasene våre, til design og prototyping av nettsiden. Jeg har også vært med på starten av å separere backend til en mer API-drevet backend (med Django-REST) med Vue som frontend rammeverk.

Har du fått noe relevant erfaring?
Absolutt! Når jeg nå starter i jobb så ser jeg allerede masse interesse for både prosjektet, og teknologiene vi har benyttet oss av. Det å velge teknologier som både er modne nok, men også fremtidsrettet nok har i aller høyeste grad betalt seg, og interessen for disse teknologiene ute i industrien er veldig reell.

Det er ikke noe å legge skjul på at verv som dette er CV-gull, og jeg vil absolutt si at mitt engasjement i Sprint spilte en viktig rolle for at jeg landet jobben jeg starter i, som konsulent hos Netlight.

Hva er det som gir deg størst motivasjon?
For meg har den største inspirasjonen kommet av å kunne ta i brukne og kule teknologier til å løse ekte problemer. Det er alltid kompromisser man må inngå i et større prosjekt, men når brikkene sklir på plass etter mye arbeid er det man sitter igjen med av stor verdi. Det å kunne jobbe og bli kjent med så mange flotte mennesker som brenner for både idrett og teknologi gir stor glede og anbefales alle! Søk Sprint!!!

Søk Sprint

Opptaksmøte tirsdag 5. februar. Søknadsfrist søndag 10. februar. Alle som interessert vil få tilbud om et uformelt intervju.

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss på sprint@ntnui.nodersom du har noen spørsmål. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *