Designerintervju: Peder

Peder går 5. klasse Industriell design og har vært medlem av Sprint siden høsten 2017, og har vært både nestleder og leder av Frontend-teamet.

Hva har du jobbet med i Sprint?
Arbeidet mitt i Sprint startet med en bred runde innsiktarbeid høsten 2017, der jeg som designer og et par andre utviklere gjennomførte en rekke workshops for å finne ut av hvordan det er å drifte en gruppe og hvordan teknologi kan hjelpe dem i å gjøre en bedre og mer effektiv jobb. I februar 2018 ble jeg valgt som nestleder av Sprint og leder for frontend-teamet. Gjennom denne posisjonen satte vi i gang det arbeidet som skulle bli første versjon av nettsidebyggeren til NTNUI, en platform for å gjøre det utrolig enkelt for gruppene å lage egne nettsider. Høsten 2018 gikk mye av arbeidet til å hjelpe et titalls av gruppene i NTNUI med å lage nye nettsider. På tampen av 2018 gikk WordPress over til versjon 5.0, så julen 2018 satt jeg å lagde NTNUI sin nettsidebygger versjon 2. Den nye nettsidebyggeren ble utviklet samtidig som jeg satt i kontinuerlig epostkorrespondanse med flere grupper som ville være med på utviklingen av de nye nettsidene. Kort oppsummert har jeg jobbet med å gjøre det enklere for de ca 14 000 medlemmene av NTNUI i å være utøver og frivillig, gjennom å utvikle digitale tjenester

Hvorfor ble du med i Sprint?
Jeg ble headhuntet med muligheten til å lage fantastiske resultater.

Hva er det best med å være medlem i Sprint?
Det beste med å være med i Sprint, er at jeg vet at hvert eneste minutt jeg bruker på Sprint vil hjelpe flere tusen brukere av de systemene jeg utvikler. I tillegg kan jeg publisere resultatene hele tiden.

Hva gleder du deg mest til?
Det jeg gleder meg aller mest til er å dykke ned i enda mere kunnskap og å komme i kontakt med enda flere mennesker med samme målet. Målet om å lage verdens beste løsninger.

Har du fått noe relevant erfaring?
Uten tvil! Jeg fått muligheten til å utfolde meg som designer i et tverrfaglig team med kontinuerlig leveranse av gode løsninger.

Hva er det som gir størst motivasjon?
Det som gir størst motivasjon i arbeidet i Sprint, er teamet, erfaringen og muligheten til å lage fantastiske løsninger for flere tusen brukere

Er det noe du vil si til dem som vurderer å søke?
Gjør det! Du kommer ikke til å angre.

Søk Sprint

Opptaksmøte tirsdag 5. februar. Søknadsfrist søndag 10. februar. Alle som interessert vil få tilbud om et uformelt intervju.

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss på sprint@ntnui.nodersom du har noen spørsmål. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *