Utviklerintervju: Sigrid

Sigrid går 3. klasse I&IKT, med spesialisering i geomatikk. Hun ble medlem i Sprint i februar 2018.

Hva har du jobbet med i Sprint?
I starten var jeg med på å utvikle nettsidene og nettsidebyggeren for alle gruppene. Det var hovedsakelig frontend-arbeid, hvor jeg fikk teste ut WordPress og programmering i CSS og HTML. Da nettsidene nærmet seg ferdig fikk jeg prøve meg på mer backend-relatert arbeid. Siden det har jeg jobbet med kode for å opprette nye brukere for tillitsvalgte i NTNUI og legge disse til i epostlister. Her har jeg lært mye om Google GSuite og bruken av deres API knyttet til dette.

Hvorfor ble du med i Sprint?
Jeg ble med i Sprint fordi jeg hadde lyst til å se hvordan det vi lærer i forelesning brukes i virkeligheten. Og fordi jeg gjennom Programvareutvikling så hvor mye man lærer av å jobbe med slike prosjekter. I tillegg var det et pluss at det ville gi meg relevant erfaring, såkalt CV-gull for en fremtidig arbeidsgiver.

Hva er det best med å være medlem i Sprint?
Det beste med å være med i Sprint er alt det du lærer og de du lærer det med. I Sprint har jeg møtt mange kjekke og ikke minst flinke folk, som går lignende linjer som meg men som jeg aldri hadde møtt uten Sprint. Vi har hatt det mye gøy på sosialt opplegg, noe som har gjort at vi også har hatt det kjekt på arbeidsmøtene.

Hva gleder du deg mest til?
Jeg gleder meg mest til koietur i mars og hyttetur i sommer. Forrige koietur svarte definitivt til forventningene og jeg er ikke i tvil om at den neste kommer til å gjøre det samme! Hytteturen i sommer tror jeg også blir veldig gøy.

Hva er det som gir størst motivasjon?
Det som gir størst motivasjon er folkene, alle er så gira på å få ting til! Resultatene av arbeidet er også med på å gi motivasjon. Det er mye som har vært og fortsatt blir gjort på ganske tungvinte måter i NTNUI, så det å se at vårt arbeid gjør ting lettere for andre er alltid kjekt.

Er det noe du vil si til dem som vurderer å søke?
Gjør det! Du kommer ikke til å angre.

Søk Sprint

Opptaksmøte tirsdag 5. februar. Søknadsfrist søndag 10. februar. Alle som interessert vil få tilbud om et uformelt intervju.

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss på sprint@ntnui.nodersom du har noen spørsmål. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *