Norsk:

Kalenderen oppdateres fortløpende i løpet av semesteret. Vanligvis blir turer publisert 3 uker på forhånd. Alle turinvitasjoner med påmeldingslink blir sendt som epost til alle medlemmer.

Tilbake til Aktiviteter.

————————————————————————————————————————————————

 English:

We are updating the calender regularry during the semester. Usually, a tour is published 3 weeks in advanced. All invitations with the link for the registration are send via mail to all members.

Back to activities.

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Ski og Fjellsport: Skitur til Storlidalen

26 november @ 16:00 28 november @ 19:30 CET

Kribler det i beina etter å komme i gang med årets skisesong? Vi arrangerer en tur til Storlidalen siste helga i november, fra fredag 26. til søndag 28. Storlidalen er velkjent for de gode skimulighetene som er der. Om du ønsker å gå på topptur med randonee-ski, fjellski eller langrenn så finnes det mange fine turer i området. På denne turen ønsker vi å ønske alle velkommen, uansett erfaringsnivå, og uansett hvilken type ski man har. Nybegynnere skal få opplæring i grunnleggende skiferdigheter, samt sikkerhet i fjellet. Vi vil dele oss inn i mindre turgrupper, hvor man kan gjøre det man ønsker.

Vi kjører fra Gløshaugen (vi ser for oss at vi blir 5 biler) kl. 1600, og når vi kommer fram etablerer vi camp i området ved Ångardsvatnet. På kvelden disker vi opp med en deilig middag (taco???) og fyrer bål, før vi kryper inn i posen.

På lørdag vil vi dele oss inn i mindre turgrupper, med muligheter for ulik vanskelighetsgrad i tillegg til skitype. Med tanke på at dagene er korte på denne tiden av året, vil det bli god tid på kvelden til andre aktiviteter, for eksempel trening på bruk av skredutstyr. Søndag vil bli tilsvarende. Vi regner med å være tilbake i Trondheim rundt kl. 2000.

NB! Denne turen er naturligvis ganske avhengig av vær og føre. Derfor vil vi planlegge mer i detalj når det nærmer seg. Om det ikke skulle være skiføre, finner vi på noe annet, som for eksempel fjelltur til fots.

Det er 20 plasser på denne turen, inkludert 4 turkoordinatorer. Prisen settes til 500 kr, og inkluderer transport og 2 middager. Deltakere med bil vil bli prioritert.

Du vil blant annet få behov for dette:

·        Varm sovepose og liggeunderlag

·        Varme klær

·        Ski og tilhørende utstyr (randonee, fjellski eller langrenn)

·        Skredutstyr (hvis du skal bli med på fjellet). Ski og Fjellsport har noen sett, men ikke nok til alle, så ta med hvis du har

·        Mat til alle måltider bortsett fra middag på fredag og lørdag

·        Hodelykt!

Turkoordinatorene stiller med telt/lavvo, i tillegg til kokeapparat og annet fellesutstyr.

Påmeldingen åpner fredag 12. november kl. 1200 og stenger søndag 14. november kl. 2000.