Treninger våren 2019

Godt nyttår, velkommen til et nytt judoår og takk for sist (en veldig fin juleavslutning med baking, rødvinsgløgg, juleøl, fransk plommesprit og klementiner)! Dette semesteret kommer noen spennende endringer vi håper vil være positive for klubben. Vi skal nemlig fra og med mandag 7. januar trene i Dojoen på Sit Dragvoll idrettssenter. Noen av dere husker kanskje denne fra kampsportseminaret vi hadde våren 2018. Dette er en god dojo med større plass enn den på Gløshaugen, samt har matter med mindre friksjon (les færre skrubbsår). Dragvoll er som kjent ikke langt fra Moholt og Steinan hvor mange utvekslingsstudenter bor. Dette er en god mulighet til å rekruttere enda flere utvekslingsstudenter og flere som studerer ved Dragvoll og Moholt. Siden det er nytt semester og en del av våre utvekslingsstudenters tid i Trondheim er over, er det viktig at vi rekrutterer mange nye medlemmer. Ta med en venn, ta med en random – kom å prøv! I starten av semesteret er det som vanlig mulighet for å få prøvetimer hos Sit uten å kjøpe medlemskap.

Vi håper selvfølgelig også mange nåværende og gamle medlemmer kommer tilbake på trening og blir med på treningspils, graderinger, seminarer og andre sosiale tilstelninger som det nye året vil bringe. Nytt år betyr også nytt forsikringsår. Betalingsinformasjon ligger under Bli med på forsiden.

Den andre endringen er treningstidene, som nå er på Dragvoll:

Mandag: 19:30 – 21:00

Onsdag: 19:30 – 21:00

Altså skal vi nå teste ut treninger på halvannen time både mandag og onsdag. Gi gjerne tilbakemelding om langøkten vår blir savnet, eller treningstider generelt.

Til alle nye vil jeg oppfordre dere til å bli med i Facebook-siden vår og ønske dere velkommen til alle våre treninger!

– Sensei Georg Volden

Legg igjen en kommentar