Dykkeutstyr

Se utleie-kanlender her for å booke.

Luftfylling mens vi flytter: 

For de som ikke har fått det med seg, flytter klubben for øyeblikket alt dykkerutstyr fra Gløshaugen til Dragvoll. Dette betyr at selv om utstyr er tilgjengelig, er det ikke mulig å benytte klubbens kompressor.

Vi har derfor inngått en luft-avtale med Havsport Dykkesenter (adresse, åpningstider, m.m. i avsnittet under), slik vi kan fylle luft der til vi er tilbake på bena. Det blir dessverre bare mulig å fylle i dykkesenterets åpningstider, eller ved avtale med Jonas Giske (han kan låse opp og har lov å benytte fylleanlegget). DG betaler dykkesenteret en ukentlig sum, og DGs medlemmer betaler til klubben som vanlig (har du “årskort” på luftfylling, er dette fortsatt gydlig).

Åpningstider:

 • Man, ons, tors, fre: 10-17
 • Tirs: Stengt
 • Lør: 10-15
 • Søn: Stengt

Adresse: Kjøpmanngata 41

Kontaktinfo, Jonas: Tlf 976 41 725. Avtal gjerne i god tid, kan lokkes ved leskedrikk på Dypet.

Om utleieutstyret

DGs utstyr basert på DIR (Doing it Right) filosifien.

BCDen er av typen “Halcyon Eclipse”, en vinge med bakplate. Dette gir en rekke fordeler ovenfor jakkevesten, som at du ligger mer horisontalt i vannet, den er justerbar og svært minimalistisk. Den festes ved hjelp av seletøy, og kommer da ikke i veien. Dette systemet er da mye mer ryddig, tryggere og mer behagelig enn jakkevesten.

Pusteventilene er Apex ds4 med xtx50/50 satt opp med langslange på 150cm og bottomtimer.

Hvis dette virker nytt og rart, frykt ikke! Nesten alle i DG bruker slikt utstyr selv, og kan gjerne gå gjennom det med deg. Det er også mulig å høre med rektor om oppfrisknings/tørrdrakt-dykk hvis du ønsker en innføring i dette og eventuelt tørrdrakt.

Betaling av leie kan skje via bankoverføring eller vipps:

 • Bankoverføring: 8601.43.52572 – Merk med “Utstyrsleie <Navn>”
 • Vipps: Søk opp NTNUI Dykkergruppa, velg utstyret og betal.

Under er leieprisene for utstyr per dag. Merk at oksygenkoffert og annet sikkerhetsutstyr er gratis. Husk å melde ifra til materialforvalter når utstyr leies ut:

Priser utstyrsleie1 Medlem/
(Medlem+2)
Ikke medlem
Ventil døgn 60
(30)
90
Flaske døgn 20
(10)
60
Luftfylling 30
(N/A8)
50
BCD døgn 20
(10)
60
Tørrdrakt døgn 100
(50)
140
Sum komplett 200
(100)
400,-
Kompressorutbetaling4 300
Fridykkerpakke5 døgn 100 150
Jaktpakke fridykk døgn 50 100
Fjøsleie dagstakst6 5007 N/A
 1. Prisene er oppgitt i kr/dag. Ta kontakt med materialforvalter dersom det er aktuelt med lengre leietid
 2. Medlem+ er en betegnelse som brukes om medlemmer som har leid komplett utstyr mer enn 6 ganger det siste halvåret eller leid for mer enn 1200kr. Medlem+ prisene brukes også om medlemmer leier utstyr 3 dager eller lenger i strekk. Prisen begynner da på dag nr 3.
 3. Per flaske per fylling.
 4. Kompressorutbetling gleder pr. skoleår.
 5. Består av 7mm todelt våtdrakt med hette, sokker, og bøye med line.
 6. Båten leveres med full tank
 7. Gratis ved bruk til DG-arrangementer
 8. Medlem pluss krever at du har kompressorutbetaling.

NB! Husk å ha med egen maske, svømmeføtter, hette og hansker! Dykking her krever at du har abc-utstyr som passer deg. Er ikke kult å fryse under dykk pga alt for store våthansker! Som medlem i DG får du rabatt hos blant annet Havsport Dykkesenter / Dykkershop.no og flere aktører. DG har ingen eksklusiv avtale, så ethvert dykkesenter kan gi klubb-rabatt.