Medlemsfordeler

Som dykkeklubb får DG rabatter hos enkelte dykkebutikker. Vi har ingen eksklusive avtaler, så enhver dykkebedrift kan varsle så lister vi tilbudene her. Er du en dykkebutikk, ta kontakt med styret for å få ditt tilbud listet opp.

NDFs Sikkerhetsfond – Ikke vær redd for å droppe bly!

Norges Dykkeforbund har et sikkerhetsfond for enhver medlemsklubb (blant andre DG), som dekker tap av bly ved nødsituasjoner. Fondet er lagt opp slik at så lenge du følger sikkerhetsreglene og opplever det som nødvendig får du refundert tapt bly, enten det er i belte eller bly.

Med andre ord: Ikke vær redd for å droppe bly! 

Les mer her: http://www.ndf.no/Dykkeklubb/Sikkerhetsfondet

Havsport Dykkesenter & Dykkershop.no

Hos Havsport Dykkesenter i Trondheim, og deres nettbutikk dykkershop.no får du 15% rabatt på alt dykkerutstyr. I butikken i Kjøpmannsgata 41 brukes rabatten ved å spørre betjeningen. Betjeningen kan da be om studentbevis eller annet bevis på medlemskap i klubben.

På nett fås rabatten ved å opprette en bruker i nettbutikken og sende en e-post til post@havsport.com hvor du opplyser om hvilken e-post du har registrert deg med, og at du ønsker medlemsrabatt. Når vi har fått bekreftet ditt medlemskap i klubben, legges en fast 15% rabatt inn på alle kjøp.

Vennligst vær oppmerksom på at dette tilbudet kan ikke kombineres med flere. For varer som er på salg i tillegg, får du det beste av de to tilbudene men ikke begge.